SCOLVO és vállalati mobilitás: visszatekintés 2017-re

SCOLVO és vállalati mobilitás: visszatekintés 2017-re

Jelen lenni és még jobbnak lenni: ezek voltak a célkitűzéseink 2017-re két fő piacunkon, Németországban és Magyarországon. Visszatekintve az elmúlt 12 hónap főbb eseményeire, a célok megvalósításában jelentős sikereket értünk el, és ezt a lendületet megőrizve vágunk neki az új évnek is.

 

Németország

A 2017-es év eleje a német piaccal való mélyebb ismerkedésről szólt: Az előző évi belépőnk után minél többet szerettünk volna megtudni leendő ügyfeleinkről, és személyesen is bemutatni az erősségeinket a szakma németországi képviselői számára.

 

Ennek érdekében három fontos nemzetközi rendezvényen vettünk részt. A müncheni Mobile Tech konferencián céges standdal és egy egyedülálló helyszíni alkalmazás-fejlesztési bemutatóval készültünk. A 25 kiválasztott magyar cég egyikeként kiállítóként vehettünk részt a CeBIT nemzeti standján (Home for Innovation) Hannoverben. A BVK Be Smart-versenyének egyik hazai nyerteseként pedig Düsseldorfban is bemutatkozhattunk a Vodafone-székházban.

Saját szervezésű partner-eseményeink közül a münchenit emelnénk ki, ahol a Quanto Solutions-zel együtt tartottunk bemutatót mindazokból a lehetőségekből, amelyeket a vállalati mobilitás tartogat mind a végfelhasználók, mind a közvetítő partnerek számára.

 

Magyarország

A magyar piacon idén a termékfejlesztésre és az ügyfélkör elégedettségének növelésére koncentráltunk. Ügyfeleink között tudhatjuk mára a Raiffeisen Bankot, a Sopronvíz, Bácsvíz, Alföldvíz és Nyírségvíz vízműveket. Ezen kívül tovább erősítettük együttműködésünket két nagy retail hálózattal, a Penny Markettel és a Rossmannal is.

 

Az idei évben komoly figyelmet szenteltünk a pénzügyi szektornak, kiemelten a személyes értékesítők támogatásának. Ennek eredményeképpen két sikeres pilot projektet zártunk, valamint elkezdtük az első biztosítási alkuszokat támogató SCOLVO Sales app megvalósítását.

A nyár folyamán a SCOLVO szervezeti szempontból isváltozáson esett át: Boda Kálmán ekkortól irányítja új ügyvezetőként a céget, valamint új irodába is költöztünk, ahol már a nagyobb fejlesztési kapacitásunkat biztosító új mobil- és backend-fejlesztőkkel kibővített csapatnak is megfelelő környezetet tudunk biztosítani.

Ők pedig nagyobb erőbedobással tudnak dolgozni azon, hogy a SCOLVO termékek még könnyebben testreszabhatóak és bevezethetők legyenek. Új modulok is elérhetők az appban, mint például egy játékos igényfelmérő, valamint egy  mesterséges intelligencia-alapú termékajánló, és elkészült weboldalunk minden eddiginél frissebb és szebb designja.

EXTRA: Hamarosan elérhetővé tesszük a SCOLVO alkalmazás demo változatát mindkét nagy mobil operációs rendszeren, hogy bárki kipróbálhassa, mire vagyunk képesek!

 

Legnépszerűbb blogposztjaink 2017-ben: