ÚJ: Játékos igényfelmérő a SCOLVO Sales appban

ÚJ: Játékos igényfelmérő a SCOLVO Sales appban

Legújabb fejlesztésünk, az Élettervező, vagyis az új igényfelmérő kérdőív mostantól választható modulként elérhető a SCOLVO Sales appban!

 

igényfelmérő

A SCOLVO-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük a mobil munkát, ezen belül is az értékesítőkre kiemelt figyelmet fordítunk.

A pénzügyi termékeket ajánló ügynökök számára kritikus az ügyféllel való első találkozás. Sok áll vagy bukik azon, hogy meg tudják-e nyerni a bizalmat, elég izgalmas-e, amit elsőre prezentálni tudnak.

Úgy gondoltuk, a játékos forma, a könnyen kezelhető és szép felület megkönnyíti az információ-átadást. Általuk az ügyfél jobban megérti, hogy milyen tényezők befolyásolják a személyes pénzügyi kockázati értékét, valamint hogy hogyan lehet ezeket kezelni.

igényfelmérő

Az igényfelmérő rákérdez a személyes és életviteli adatokra, felméri a jelenleg az ügyfél rendelkezésére álló vagyontárgyakat, befektetéseket, megtakarításokat, és meglévő biztosításokat. Vagyis minden olyan adatot számba vesz, amely később a biztosítási vagy banki termékek szempontjából releváns lehet.

A kitöltés során a grafikai elemek kiemelt szerepet kapnak, hiszen a választáshoz így nem szükséges sem a technológia, sem a pénzügyi termékek előzetes ismerete. A különböző korú, családi hátterű, érdeklődésű ügyfeleket különböző karakterek jelenítik meg. Az egyes megtakarítások, vagyontárgyak is megjelennek grafikusan a kiválasztás során.

igényfelmérő

A felmérés végén a megadott adatokból kiszámol egy személyes kockázati indexet, valamint javaslatot adhat arra, hogy mely kockázatokat érdemes még kezelni, és erre az adott pénzügyi szolgáltatónak milyen termékeit ajánlja.

 

SCOLVO Sales – a pénzintézetek értékesítőgépe megérkezett:

financial services brochure