Profitálna a mobilizációból? Most lehetséges!

Profitálna a mobilizációból? Most lehetséges!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

A mobilizáció minden vállalkozás számára tartogat előnyöket, beleértve azokat is, amelyek másoknak segítenek felfedezni a nekik megfelelő ajánlatokat és kiaknázni a mobil megoldásokban rejlő potenciált. Az IT-tanácsadók, mobil fejlesztők vagy rendszerintegrátorok most jó eséllyel profitálhatnak az új mobil munkavégzés adta lehetőségekből.

[/spb_text_block] [spb_image image=”17669″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

IT-tanácsadók

A professzionális IT-szolgáltatók, akik szem előtt tartják a vállalati trendeket, biztosan tisztában vannak azzal, milyen hozzáadott értéket tudnak kínálni ügyfeleiknek. A tanácsadók összhangba tudják hozni a mobilizációs projekteket az általános stratégiai célkitűzésekkel akár az üzletfejlesztés, akár a működtetés, a tehetség-menedzsment, vagy az innováció terén.

Abban is tudnak segíteni, hogy felmérjék, milyen követelményeknek kell megfelelni az adott cégnél a mobil megoldásnak, ehhez hogyan lehet hozzáigazítani a munkafolyamatokat, és hogy a cég reálisan lássa egy mobil projekt implementációs időtartamát és kihívásait.

 

Mobil fejlesztők

2015-ben a Strategy Analytics úgy számolta, a mobil alkalmazás-fejlesztés globális piaci értéke körülbelül 41 milliárd dollár, ami 2020-ra eléri a 63 milliárd dollárt. De a piac még ennél is gyorsabban, villámsebességgel nőtt, így 2016-ban 74 milliárd dollárra rúgott az akkori becslések szerint, amelyek 2022-re már majdnem a dupláját, 128 milliárd dollárt jósoltak. A kutatások azt is igazolták, hogy bizonyos értékesítési- és terepmunka-automatizációs appok népszerűbbek lettek a dolgozók körében, de nem vették át az első helyet a céges email- és üzenetküldő alkalmazásoktól.

A jövőre fókuszáló fejlesztők valószínűleg jól látják az ilyen dinamikus piaci növekedésben rejlő lehetőségeket. Az utóbbi években a szakma rengeteg új belépőt vonzott: a State of Mobile App Developers felmérés szerint, amely 2016-ban készül, a fejlesztők háromnegyede kevesebb, mint három éve dolgozik a szakmában. Ugyanebben a felmérésben arra voantkozóan is van adat, hogy jelenleg mindössze a fejlesztők 8 százaléka dolgozik vállalati mobil projekteken.

Miközben pedig a piaci növekedést az egyre szélesebb körben terjedő mobil munkavégzés, a felhő-alapú adatszolgáltatások és a vezeték nélküli hálózatokhoz való egyre általánosabb hozzáférés stabilan támogatja, a kínálati oldalon is elkezdődött a támogató rendszerkiépülése.

Az alkalmazás-fejlesztő platformok és azok az eszköztárak, amelyek natív vagy webalapú fejlesztésekhez való modulokat használnak, lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy személyre szabott, mégis azonnal bevethető üzleti alkalmazásokat készítsenek, amivel a projekt megvalósításához szükséges időt a felére csökkenthetik.

 

Rendszerintegrátorok

A Technavio szerint a globális rendszerintegrátori szolgáltatások piaca 2016-ban 362 milliárd dollár értékű volt, ami 8 százalékos összetett éves növekedési ütemmel számolva 2021-re 500 milliárd dolláros értéket feltételez. Egy másik szervezet, a Research & Markets úgy kalkulált, hogy a piac a tavalyi évben mindössze 270 milliárd dollárt ért, és 2021-re éri el a 388 milliárd dollár, ugyanakkor a növekedés ütemét hasonlónak, 7,5 százalékosnak gondolták. Egy harmadik riport, amelyet a Grand View Research készített, jóval magasabbra tette a lécet, és 2025-re 528 milliárd dolláros piacot prognosztizált.

A szétaprózódott fejlesztések és az IT-be történő egyre nagyobb befektetések új lehetőségeket kínálnak a rendszerintegrátorok számára, méghozzá a specializáció révén. Az egyik ilyen speciális terület a mobilitás, a mobil megoldások integrációjában való jártasság pedig olyan érték, amellyel a kisebb integrátorok számos vállalati ügyfelet szerezhetnek.

 

Segítsen ügyfeleinek, hogy a legtöbbet hozhassák ki mobilizációs projektjeikből – Csatlakozzon a SCOLVO partner-programjához még ma!

[/spb_text_block]