Düsseldorfból a Bálnába, okosan

Düsseldorfból a Bálnába, okosan

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Mint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által szervezett 5. Be Smart startup-versenyen több száz cég közül kiválasztott 10 cég egyike, a SCOLVO Zrt. nemrégiben egy németországi és egy magyarországi helyszínen is bemutatkozhatott innovatív és dinamikus mobil termékeivel.

[/spb_text_block] [spb_image image=”17967″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Fotó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

verseny célja olyan feltörekvő vállalkozások, ígéretes startupok megtalálása és közülük is a legígéretesebbek kiválasztása volt, akik a magyar delegáció tagjait alkothatták a Düsseldorfban megrendezett Be Smart Tech Eventen. A Vodafone helyi székházában megrendezett ceremónián régiós nagyvállalati vezetők, befektetők, és kereskedelemfejlesztési szervezetek vezetői előtt mutatkozhattak be a díjat nyert magyar cégek.

A kiírás értelmében olyan smart city vagy mobilitás témaköréhez tartozó innovatív megoldások kerestettek, melyek megvalósíthatóságát és eredményességét a pályázók prototípussal vagy piaci bevezetésen túli eredményekkel is alátámasztották.

A megmérettetés első körében egy szakértő zsűri választotta ki azokat a vállalkozásokat, amelyek innovatív termékeikkel javíthatják Magyarország nemzetközi megítélését, és amelyek mind a termék, mind a szervezet szempontjából készen állnak a nemzetközi terjeszkedésre. Ebbe a körbe, a tíz legígéretesebb cég közé került be a SCOLVO is.

[/spb_text_block] [spb_image image=”17970″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Fotó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

A második fordulóban a kiválasztott cégek tágabb körű bemutatkozására került sor. Március 28-án Düsseldorfban ügyvezetőnk, Csepeli Csaba, március 29-én pedig a budapesti Bálnában Turai István CTO mutatta be egy rövid pitch-ben a SCOLVO koncepcióját és innovatív termékét, amely a vállalati mobilitás témakörében nyit új korszakot.

A SCOLVO számára mindkét esemény nagy jelentőségű volt, hiszen a CeBIT után újabb visszajelzést kaptunk a termék piaci megítéléséről, megerősítve, hogy jó úton járunk.

[/spb_text_block]