Igazi különlegességgel készülünk a MobileTech konferenciára

Igazi különlegességgel készülünk a MobileTech konferenciára

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

A SCOLVO számára a konferenciaszezon első nagy állomása a március 14-ei müncheni MobileTech rendezvény, ahol élő bemutató show és céges stand keretében is találkozhat velünk személyesen a szakértő közönség.

[/spb_text_block] [spb_image image=”17723″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Tóth Krisztián kereskedelmi vezető prezentációjában részletesen beszél majd a vállalati mobilitás-trendekről és a SCOLVO innovatív alkalmazásairól egyaránt, konkrét példákkal a cég elmúlt 15 évének és több száz megvalósult projektjének tapasztatából merítve.

Előadása második fele igazi különlegességet tartogat a látogatóknak, hiszen a helyszínen, élőben összeállít egy alkalmazást 30 perc alatt a SCOLVO mobilapp-moduljaiból. “Be szeretnénk bizonyítani, hogy egy mobil alkalmazás fejlesztése és implementálása nem feltétlenül hosszú vagy drága folyamat, illetve hogy egy modulokból összeállított alkalmazás is lehet optimálisan testre szabott,” mondja Tóth.

 

Ön is ott lesz a MobileTech konferencián? Látogasson el standunkhoz, vegyen részt az előadásunkon, vagy kérjen ingyenes konzultációt a helyszínen lévő szakértőinktől.

[/spb_text_block]