2016: A SCOLVO éve címszavakban

2016: A SCOLVO éve címszavakban

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Amennyire eseménydús volt a 2016-os év, ráadásul jó értelemben, az iparágunk számára, annyira meglátszott mindez a sok esemény azon, amit elértünk. Íme a legfontosabb történések az idei évből, amelyekre a SCOLVO-nál büszkék vagyunk:

[/spb_text_block] [spb_image image=”17777″ image_size=”full” frame=”noframe” caption_pos=”hover” remove_rounded=”yes” fullwidth=”no” overflow_mode=”none” link_target=”_self” lightbox=”no” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Új piac

Kétségkívül az év legnagyobb eseménye volt a németországi piacra lépésünk. Ez Európa legnagyobb szoftverpiaca, amelyben ráadásul küszöbön áll az üzleti folyamatok digitalizációja, így tehát a SCOLVO szempontjából is kulcsfontosságú.

Idén ősszel tehát megkezdtük aktivitásunkat Németországban, hogy felderítsük, “milyen lehetőségek vannak a termelékenység növelésére és az egyszerűbb munkafolyamatok bevezetésére”, ahogy vezérigazgatónk, Csepeli Csaba fogalmazott a piacra lépés kapcsán. Izgalmas év elé nézünk jövőre is!

 

Új partner

A piaci terjeszkedéssel összefüggésben bejelenthettük az első németországi partnerségi megállapodásunkat is az SAP-tanácsadással foglalkozó Quanto Solutions-zel, amely hét helyen van jelen az országban, beleértve stuttgarti székhelyüket is.

A Quanto elismeréssel beszélt termékeinkről, a SCOLVO Process-ről és a SCOLVO Sales-ről, külön kiemelve a könnyű konfigurációt, és az ebből következő idő- és pénzbeli megtakarítást, melyeket az ügyfeleik a bevezetés során élvezhetnek.

Mi ezen túl az ügyfélszerzésben és a projektmenedzsmentben is támogatni fogjuk őket, egészen a kezdetektől a tényleges bevezetésig. Mivel célunk, hogy egy erős partnerhálózatot építsünk ki, ugyanezt a támogatást adjuk minden rendszerintegrátornak, tanácsadó cégnek, illetve szoftver- és mobilitás-szakértőnek, aki csatlakozik hozzánk.

 

Új website

Szerettünk volna új fejezetet nyitni a SCOLVO életében, és új partnereinket és ügyfeleinket ennek részesévé tenni. Ezért újraterveztük és átalakítottuk a weboldalunkat, hogy jobban tükrözze azt, amit képviselünk, és amit szeretnénk elérni: hogy könnyű legyen velünk kapcsolatba kerülni. Ennek érdekében elindítottuk közösségi média-csatornáinkat is!

Az új weboldalon keresztül szeretnénk megmutatni, hogy a SCOLVO alkalmazások milyen egyszerűen kezelhetőek, és még szépek is! De nem csak a termékek bemutatására használjuk a felületet, hanem olyan szakmai tartalmakat is kínálunk az olvasóinknak, amely segítség lehet a sikeres mobilizációban. Nézzen körül nálunk, és ossza meg velünk véleményét!

 

Magyarországi terjeszkedés

Mindeközben Magyarországon sem állt meg az élet: a SCOLVO sok új projektet indított idén, régi és új ügyfelekkel egyaránt. A Soproni Vízművel való korábbi sikeres együttműködésünk egy újabb megbízáshoz vezetett – erről esettanulmányunkból tudhat meg többet. Új ügyfeleket is szereztünk, például a Raiffeisen Bankot vagy a Rossmannt, akikkel izgalmas új projekteket indítottunk, az Innosmarttal pedig partneri megállapodást kötöttünk.

 

Termékfejlesztés

Kevésbé látványos, de nem kevésbé fontos történés, hogy egész évben keményen dolgoztunk azon, hogy továbbfejlesszük termékeinket. Bár részleteket még nem árulhatunk el, azon voltunk, hogy a második körben új, innovatív funkciókat építsünk be, és kompatibilissé tegyük termékeinket az újonnan megjelenő technológiai megoldásokkal. A nagy bejelentésekre pedig várhatóan már jövő év elején sor kerül!

 

Addig is, a SCOLVO teljes csapata békés ünnepeket kíván, és minél több pozitív élményt barátai és családja körében, amelyek energiát adnak majd a jövő év során!

[/spb_text_block]