Huszárvágással megoldani a vállalati mobilitást?

Huszárvágással megoldani a vállalati mobilitást?

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Igen, lehetséges. Viszont többfajta huszárvágás is létezik. Attól függ, hogy a mobil támogatás mely aspektusából indulunk ki. Íme egy érdekes példa, melyet a FeedHenry cég követett. A vállalati mobilitás megoldásszállítóinak azon csoportjához tartozik akik nagyágyúval lőnek verébre, vagyis teljes mobil platformot kínálnak.

Ezzel lehetőség nyílik nagyvállalatok számára folyamataik halmazát közös platformon mobillá tenni. Ezek a megoldások (mobile Platform as a Service) komplett eszközöket és fejlesztői támogatást tartalmaznak, az ígéret szerint meggyorsítják a fejlesztést. Ez így is van, látható hogy óriási verseny van ezen a területen a globális piacon. Hogyan lépett előre az említett cég? Kiválasztott egy népszerű mobilitást igénylő területet, a karbantartást és megalkotta saját mobil alkalmazását a saját platformjára építve. Ez tényleg szép lépés, gyakorlatilag a kirakatba helyezte a megoldását, készen tálalja azokat az előnyöket amit a platformja kínál. Természetesen ez csak egy példa arra, miért érdemes mobil platformot vásárolni. Reméljük a taktika beválik.

Bővebben >>>

[/spb_text_block]