SCOLVO CORINFO

Mobil applikáció a COVID-19 hatásainak kezelésére

Kezelje digitális eszközökkel vállalkozása koronavírus által érintett üzleti és munkafolyamatait! 

A CORINFO mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön a munkavállalók visszajelzései alapján készült grafikus riportokra alapozza döntéseit, és így gyorsan és hatékonyan reagáljon felmerülő üzleti kihívásaira egy koronavírushoz hasonló válság idején is.

WEBINAR: Hogyan készítsd fel cégedet és alkalmazottaidat az „új normálisra”?

Hogyan támogatja a SCOLVO CORINFO az Ön vállalkozását?

A CORINFO mobil alkalmazás COVID-19-el kapcsolatban felmerülő problémákra szabott  CSOMAGJAINAK köszönhetően Ön rugalmasan állíthatja össze alkalmazása tartalmát és funkcionalitását üzleti kihívásaihoz mérten. 

MUNKAVÁLLALÓK FERTŐZÉSI KITETTSÉGE ÉS ÉRINTETTSÉGE

Azonosítsa proaktívan a munkavállalóknál felmerülő vírus fertőzés gyanúját vagy kockázatát az egészségügyi hatóságok protokoll kérdéssorára alapuló kérdőívvel, valamint az automatikus riportok segítségével. A modul használatával folyamatosan fenntarthatja munkatársai körében a járvánnyal kapcsolatos tudatosságot.

MUNKAHELYEK ISMÉTELT MEGNYITÁSA

Biztosítsa munkavállalói számára a hatékony és biztonságos visszatérést a munkába azáltal, hogy teljes körűen és pontosan méri fel aktuális élethelyzetüket és a visszatéréssel kapcsolatos esetleges szükségleteiket és javaslataikat.
MUNKAVÁLLALÓI “JÓLLÉT”

Hozzon létre kétirányú kommunikációs csatornát, így a munkába történő sikeres visszatérést követően visszacsatolást kaphat a munkavállalók jóllétével kapcsolatban. Saját “Jóllét Indexével” objektív és egyszerűen összehasonlítható adatokhoz juthat, így folyamatosan figyelemmel követheti a munkavállalói elégedettségét a járványhelyzetben hozott intézkedéseket illetően.

FERTŐZÉS GYANÚ

Kapjon pontos képet az esetleges további veszélyforrásokról, gócpontokról. Fertőzés gyanú esetén az applikáción keresztül indíthatja el a vállalati protokoll eljárást. Megbízhatóan és átláthatóan tájékoztathatja munkatársait a mobiltelefonjaikra küldött üzenetekkel, így hatékonyan, a fertőzés további terjedését megelőzve cselekedhet vészhelyzetben.HAMAROSAN ELÉRHETŐ - IRODAI HELYKIHASZNÁLTSÁG

Segítse a kötelező távolságtartási szabályok betartását. Munkatársai előre jelezhetik, mikor szeretnének az irodában dolgozni, vagy parkolóhelyeket használni, így gyorsan és hatékonyan oszthatja be a férőhelyek csökkentett kapacitását. A visszacsatolási rendszernek köszönhetően az otthoni munkavégzéshez kapcsolódó kötelező adminisztrációt és akár a társosztályok felé történő jelentési kötelezettséget is digitalizálhatja.

TESTRESZABOTT TARTALOM

Ossza meg velünk, mire van szüksége!
Meglévő tartalomépítő blokkjainkat felhasználva az Ön egyedi igényeinek megfelelő, kérdőív alapú mobil megoldást építünk, grafikus riportokkal kiegészítve.A CORINFO App előnyei

Benefits of CORINFO app

 • Átfogó képet nyújt a munkavállalók visszajelzései alapján
 • Adatvezérelt döntéseket tesz lehetővé
 • Gyors és egyszerű bevezetést biztosít
 • Felhő alapú szolgáltatás
 • Strukturált, mindenki számára elérhető kommunikációs csatornát biztosít
 • Biztosítja az adatvédelmi előírások betartását
 • Erőforrást és időt takarít meg

Árak és szolgáltatások

GO

PRO

ENTERPRISE

Munkavállalói érintettség modul havi díja
(felhasználó/adminisztrátor)

INGYENES/20€

3€/20€

Minden további modul havi díja
(felhasználó)

2€

Felhasználók száma

20-50

25–250

korlátlan

Adminisztrátorok száma

1-2

3–5

3 – korlátlan

Riportok

csak megtekintésre

csak megtekintésre

letölthető

Management HUB

Értesítések és riasztások

Egyedi logó

Egyedi nyitó és záró app szöveg

Egyedi adatvédelmi tájékoztató

Keressen minket bizalommal

Ebben a kihívásokkal teli időszakban minden eddiginél fontosabb lett a stabil és kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatok kialakítása. Mi, a Scolvo-nál szilárdan hiszünk ezekben a kapcsolatokban és folyamatosan azon dolgozunk, hogy mobil megoldásainkkal segítsük Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy a lehető leghatékonyabb módon kezelhessék üzleti problémáikat.

  Kérjük, válassza ki, milyen témában szeretne kapcsolatba lépni velünk*

  AjánlatkérésHozzáférés TRIAL verzióhoz